December je pred vrati! Poleg prazničnega vzdušja in kuhanega vina, bo s seboj prinesel tudi mrzlično iskanje in nakupovanje daril. Vsi smo že pošteno siti tega, da vsako leto odlašamo do zadnjega in potem stojimo v vrstah na blagajnah različnih trgovin z darili, cesti in si vsako leto rečemo, da nikoli več tik pred zdajci. Mogoče je to leto čas za spremembo in bomo darila kupili pravočasno, mogoče celo iz udobja svojega doma, ob skodelici čaja ali kave. V naših spletnih trgovinah Bags&More ter Office&More se trudimo, da vam vedno pripravimo posebne ponudbe, med njimi pa boste zagotovo našli tudi vsa darila, ki jih potrebujete tako za svoje bližnje, kot tudi za poslovne partnerje.

 

Izbirate lahko med številnimi kategorijami, kamor sodijo ure, etuiji, beležke, že pripravljeni darilni paketi, peresnice, 3D svetilke, torbe, podloge, skodelice, nalepke, pisala, bidoni in še bi lahko naštevali. Da vam olajšamo nakup, smo za vas pripravili kar nekaj nasvetov, kaj lahko izberete za darilo, ki ga bo vesel vsak obdarovanec.

 

 • Pametni pišejo! Zato bo ljubka beležka kot nalašč za vse, ki se držijo tega pravila ter imajo pri roki vedno radi nekaj, kamor lahko zapišejo svoje misli, ideje, opravke ali občutke. Beležke so različnih formatov, zato se bodo prav gotovo prilegle tudi v vsako torbico.

 

 

 • Vsak moški bo prav gotovo vesel kompleta, v katerem se nahaja eleganten usnjen pas in denarnica. Z njima bo samo še poudaril svoj poseben stil.

 

 

 

 • Tudi ročne ure so nadvse ljubko darilo, ki se ga bodo razveselili tako otroci kot tudi odrasli. Izbirate lahko med različnimi barvami ur, ki bodo poskrbele za popestritev vašega stila kot tudi, da boste prišli, na sestanek ali v šolo, točni
 • Tu so tudi različni stilski etuiji za pametne telefone, ki zaradi svojega čudovitega dizajna zagotovo ne bodo ostali neopazni, poleg tegapa bodo vaš iPhone tudi dobro zaščitili, saj so izdelani iz kvalitetnega silikona. Takšen etui je prav gotovo idealno darilo za vse Apple navdušence.
 • Ne smemo pozabiti niti na etuije za očala. Izbirate lahko med pestro ponudbo različnih vzorcev in barv. Ne spreglejte še etuijev za ključe, vizitke, pa še kaj bi se našlo.
 • Spletna trgovina Bags&More ponuja tudi čudovite peresnice, v katere bo obdarovanec varno shranil vsa pisala, ki jih potrebuje v šoli ali pri svojem delu. Tako boste poskrbeli, da bo potrebno pisalo vedno pri roki.
 • Za ljubitelje narave in posebnih daril, vam ponujamo tudi očarljivo svetilko v obliki metuljčka, ki bo prav gotovo popestrila katerikoli prostor v domu obdarovanca. Odlikuje jo LED tehnologija in enostavna namestitev.
 • Torbe so v spletni trgovini zelo obsežna in pomembna kategorija. Vsi vemo, da ženska nikoli nima dovolj torbic. Zato lahko njej za darilo izberete kozmetično torbico, v katero bo izbranka lahko shranila vse svoje toaletne pripomočke in ličila.  Pestra je tudi ponudba raznoraznih modnih nahrbtnikov, ki so zadnje čase res zelo priljubljeni. Mlade mamice se bodo razveselile previjalne torbe, v katero bodo lahko spravile vse potrebno za nego otročička. Poskrbljeno je tudi za ljubiteljice športnega sloga, saj lahko za njih izberete različne modele športnih torb, v katerih se bo našel prostor za vso športno opremo, ki jo potrebujejo za vadbo na fitnesu ali pri jogi. Lahko pa z mislimi skočite že na naslednjo poletno sezono ter izberete eno izmed številnih torb za na plažo, s katero bo obdarovanka dodala še pikico na i svoji očarljivi podobi. Na koncu naj pri ženskah torbah omenimo še klasične torbice, ki jih lahko ženska nosi vsak dan, za v službo in po takšnih ali drugačnih opravkih. Pokukajte v trgovino, naravnost presenečeni boste nad pestro ponudbo različnih oblik, modelov ter barv.
 • Pozabili nismo niti na moške. Tudi za njih smo pripravili bogat izbor poslovnih torb, s katerimi bodo že na daleč pokazali, da svoje delo jemljejo nadvse resno. Posebej naj omenimo torbe za prenosnike, ki se lahko pohvalijo s številnimi organizacijskimi predali v notranjosti ter seveda predalom za prenosnik. Z njimi bo obdarovanec brez težav prenašal svoj prenosni računalnik.
 • Kaj pa tisti, ki radi potujemo? Izbirate lahko med mehkimi in trdimi kovčki, potovalnimi torbami in kozmetičnimi kovčki. Seveda morate biti pri izbiri kovčka pozorni na to, na kakšna potovanja hodi obdarovanec. Če gre za kratko vikend varianto, mu izberite manjši kovček, za daljša potovanja pa bodo primerni večji kovčki ali morda večje potovalne torbe na kolesih. Razmislite lahko tudi o potovalnem nahrbtniku, saj se več kot odlično obnese.

 

 

 • Tudi ruta ali šal je vedno lepo darilo za žensko. V ponudbi vas čakajo šali priznanih blagovnih znamk ter različnih barv in vzorcev. Prepričani smo, da boste za svojo obdarovanko našli ravno takšnega, ki ga bo z veseljem nosila.
 • Nenazadnje so tu naši najpomembnejši, najmlajši obdarovanci. V naši spletni trgovini imamo v ponudbi tudi najmehkejše plišaste igračke znamke Nici. Do konca decembra so določene tudi v posebni ponudbi. V spletni trgovini Bags&More je na voljo tudi pestra ponudba izdelkov za šolo, vse od nahrbtnikov pa do peresnic in še kaj bi se našlo. Vsi šolski nahrbtniki so ergonomsko oblikovani, saj bodo le tako zagotavljali varno in udobno pot v šolo. Razveselite jih lahko tudi z dizajnersko podlogo za miško, s pomočjo katere bo delo na računalniku še toliko bolj zabavno.

 

 

 • Tudi skodelica je lepo darilo in prepričani smo, da bo razveselila prav vsakega obdarovanca. Vsakokrat, ko si bo v njej pripravil vroč čaj ali kavo, se bo spomnil na vas.

 

 

 • V spletni trgovini Office&More vas čakajo tudi številni pisani in barviti bidoni za vodo, ki so danes obvezen pripomoček za vsakega izmed nas. Bidonov ni nikoli preveč, zato svojega obdarovanca razveselite z lično in praktično steklenico za vodo. Gotovo se je bo zelo razveselil.
 • Tu so še prikupne in praznično obarvane božično-novoletne čestitke, zato si še danes priskrbite svojo zalogo voščilnic, s katerimi boste obdarovancem pokazali, da ste se spomnili tudi na njih.

 

Predstavili smo vam kar nekaj idej za darila, s katerimi lahko razveselite svoje obdarovance. Naj bodo darila zanimiva, posebna, izvirna in kakovostna, s tem boste obdarovancu pokazali, da ga cenite, da ste si vzeli čas zanj (čeprav boste nakupovali iz udobja svojega doma) in da ga imate radi. Z našimi predlogi boste zagotovo izbrali uporabno darilo, na katerem se ne bo le nabiral prah ali bo le-ta celo romal v smeti. Takšna darila jim prižgejo zvezdice v očeh, zato jih cenijo ter obdržijo zase. Želimo vam veliko uspeha pri nakupu pravih daril!