Kupite 1 KOMPLET barvic Jolly in Jolly ter Office&More 1 DODATEN KOMPLET podarita v dobrodelne namene.

 

Zagotovo se zavedate, da tudi v vaši bližini živijo otroci, ki čutijo pomanjkanje v vseh sferah svojega življenja. Barvice in ostale šolske drobnarije so zaradi težkih razmer običajno nekje pri koncu seznama nujnih življenjskih potrebščin. Prav to je razlog, da tudi letos v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More sodelovanju z Jolly Slovenija pripravljamo dobrodelno akcijo Z barvicami do nasmeha.

Lani smo s pomočjo srčnih strank zbrali 700 kompletov barvic Jolly, ki smo jih predali Zvezi prijateljev mladine Slovenije, oni pa so z njimi napolnil šolske torbe socialno ogroženih otrok. Letos je naš cilj še višji in drznejši, podariti želimo kar 1.000 kompletov kakovostnih barvic Jolly, da narišemo nasmehe na obraze še več otrok.

Prisrčno vas vabimo, da v aprilu in maju obiščete papirnice Office&More in galanterije Bags&More ter kupite komplet barvic Jolly, mi pa bomo dodaten komplet barvic Jolly podarili Sončku – Zvezi društev za cerebralno paralizo Slovenije.

Le z vašo pomočjo in deljenjem tega sporočila med vašimi bralci, gledalci, poslušalci ali sledilci nam bo uspelo doseči cilj – 1.000 barvic za 1.000 otrok s cerebralno paralizo. Naj bo umetniško izražanje dosegljivo vsem!