Kultne barvice JOLLY, ene najbolj priljubljenih barvic na svetu z več kot 50-letno tradicijo, so nas navdušile z novo domiselno zgodbo, ki sega še korak dlje kot njihove personalizirane barvice z imenom.

Na dogodku v prodajalni Bags&More v Mercator centru Šiška je Jolly medijem in ljubiteljem ustvarjanja premierno predstavil novo  kampanjo My Jolly Colours, ki v ospredje postavlja najljubše barve vsakega posameznika. Prvič na svetu si namreč lahko vsak izbere svoj izbor priljubljenih barv in z njimi napolni prazno škatlo Jolly s prostorom za 30 barvic, linija izdelkov My Jolly Colours pa je ekskluzivno na voljo le v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More.

Pri Jollyju so ugotovili, da so nekatere barve med bolj priljubljenimi in so jih obogatili še z dodatnimi odtenki. Tako lahko določene barve na posebnih stojalih Jolly najdete tudi v 7 odtenkih. Tistih barv, ki vam med skupaj 60 barvami niso všeč, pa enostavno ne dodate v svoj komplet. Prav tako lahko škatlo dopolnjujete le s posameznimi barvicami, ki jih hitreje porabite.

V svet najljubših barv je v družbi ekipe Jolly goste popeljala priljubljena igralka Tjaša Železnik, ki je že od otroštva ljubiteljica barvic Jolly, svojo strast pa zdaj prenaša tudi na hčerkico Marli, s katero zelo radi ustvarjata in sta si med prvimi izbrali svoje barvice. »Na Jolly barvice imam čudovite spomine. Najbolj sem bila vesela, ko mi je oče prinesel iz tujine nov velik paket, v katerem sta bili celo srebrna in zlata barvica, sicer takrat velika redkost. Spomnim se pa tudi, da se mi barvica Jolly ni nikoli zlomila, saj so res ime za kakovost v svetu barvic. Z mojo Marli zelo radi skupaj riševa in sem vesela, da smo se z Jolly našli pri tej domiselni zgodbi,« je razkrila Tjaša.

Na dogodku sta spregovorila tudi Clemens Ellmauthaler, globalni vodja prodaje izdelkov Jolly, ki je izpostavil, da je Slovenija eno ključnih tržišč znamke Jolly in da so Slovenci na barvice Jolly kar nekako čustveno navezni.  Direktor podjetja Acron, d.o.o., Samo Lampret, pa je poudaril, da je popoln nabor izdelkov Jolly v Sloveniji na voljo le v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More. Te poslovalnice pa so prav tako edine v Sloveniji, kjer je mogoče dobiti barvice iz linije My Jolly Colours.

Našo prodajalno so ta dan obiskale in svojo izkušnjo izbiranja najljubših barv s svojimi otroci delile Jolly podpornice, tri izjemne in uspešne ženske, mame ter influencerke: Nika Veger (Beautyfullblog), Danijela Čutura Sluga (Mami na off) in Nina Držaj (Z ljubeznijo, mama). Prireditev je povezovala Tjaša Železnik, v družbi povabljencev pa je bilo še mnogo ostalih prepoznavnih Slovencev: nekdanji vrhunski smučarski skakalec Robert Kranjec s hčerko Piko, blogerka in mamica Ana Žontar Kristanc, bloger Roni Kordiš (Had.si), TV-voditelj David Urankar ter novinarka in blogerka Mihaela Margan Kocbek.