Spoštovani ravnatelj, učitelj, človek.

Vabimo vas k sodelovanju v našem kreativno-dobrodelnem projektu Rišem za prijatelja, ki je namenjen najšibkejšim - otrokom v stiski. Letošnje leto smo se odločili, da celoten izkupiček podarimo prav Vam - šolam, zavodom, posameznikom, ki boste sodelovali pri projektu.  Podarili bomo šolski in likovni material šolskemu skladu, za dijake, ki jim ga starši težko kupijo.

Za kaj gre?

Projekt Rišem za prijatelja 2018 smo letos izvedli prvič in glede na izjemen odziv in uspešnost želimo, da postane stalnica. S pomočjo šol smo zbrali preko 3000 risb, 9 najlepših pa smo natisnili na zvezke in donirali skupno več kot 4000 € otrokom in Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Kakšna je vsebina letošnjega projekta Rišem za prijatelja 2019?

Ponovno bomo zbirali vaše risbe, tokrat na temo NARAVA. S tematiko želimo prebujati zavest o varovanju okolja, poleg glavnega namena, biti dobrodelen in pomagati tistim, ki potrebujejo našo pomoč. Vsaka šola/zavod/posameznik lahko sodeluje s poljubnim številom risb. Izmed vseh, ki nam boste poslale preko 100 risb, jih bomo izžrebali 10, katerim bomo podarili bon v vrednosti 100€. Izmed vseh prejetih risb pa bomo izbrali 6 najlepših in jih natisnili na zvezke. Če bo katera izmed izbranih risb vaša, vam podarimo (še) bon v vrednosti 50€ na izbrano risbo. Vse to, bomo podelili v začetku februarja.

TISK IZBRANIH MOTIVOV NA ZVEZKE. V aprilu bomo tiskali zvezke z izbranimi šestimi motivi, ki jih bomo prodajali po simbolični ceni 1€.  Celoten izkupiček prodaje gre v dobrodelne namene in ga bomo razdelili med sodelujoče, ki bodo poslali vsaj 100 risb. Znesek se bo podelil v obliki šolskega in likovnega materiala.

 

Za sodelovanje pri projektu  vas prosim, da nam pošljete potrditveni e-mail, najkasneje do 30. 11. 2018 na laura.dopler@acron-trgovina.si, da vam lahko posredujemo natančnejša navodila s prijavnico. V mailu prosim navedite tudi: uradni naziv šole/zavoda, kontaktno osebo in telefonsko številko.

Vse risbice, oddane do 8.1.2019 v naših poslovalnicah, bodo upoštevane v izboru.

NATISNI PRIJAVNICO: (natisni)

 

Veselimo se vašega sodelovanja, podpore, saj smo v preteklosti že dokazali, da je dobrodelnost lahko zelo zabavna in kreativna in še kako lepo sprejeta tudi pri mladih.

 

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo sodelovanja z vami.

 

ACRON d. o. o.