×

Kaj, za vraga, je to? Naša ideja je zelo preprosta. V insta industriji je plačanih mnenj čisto preveč in iskrenosti čisto premalo. Povsem običajne bejbe so v poplavi vseh informacij in izdelkov že čisto zmedene – kako ne bodo, ko pa njihov najljubši influenser vsak dan promovira drugo najljubšo "MUST HAVE" stvar.

Zato ne želimo, da "influensaš". Naši kupci zagotovo vejo, kaj jim je všeč. Želeli pa bi, da svojim sledilkam mogoče pokažeš, kako si skombinirala trendovsko torbico, kam in kako si spakirala kovček ali potovalko in s tem vdihneš lepemu izdelku tudi uporabno vrednost – to je tudi naše poslanstvo. Navdušeni bomo, če Bags&More ter Office&More spoznajo ravno preko tebe!

Ker ponujamo veliko vrhunskih blagovnih znamk in širok nabor artiklov po akcijskih cenah, smo prepričani, da bo vsaka tvoja sledilka lahko našla kaj zase!

 

KOGA IŠČEMO?

Iskrene Instagramerke in YouTuberke, ki:

– širijo pozitivno energijo in #fashionismypassion gibanje,

– jih zanima moda, potovanja, šola ali home office kjut izdelki, 

– imajo vsaj 1.500 followerjev na Instagramu, kjer

– navdušujejo sledilke s super vsebinami!

 

Disclaimer:

Če je tvoj profil izključno promocijski (samo plačane objave, oglasi), najverjetneje ne bomo za skupaj  – ne glede na število sledilcev.

 

KAJ TI LAHKO PONUDIMO?

Za kakršnokoli sodelovanje je seveda nujno, da so ti naši izdelki blizu. Kar ti lahko ponudimo, pa je odvisno od tvojih vsebin, tvojega dosega, števila tvojih sledilcev ter tvoje interakcije z njimi.

Brezplačen izdelek

Po dogovoru ti pošljemo brezplačen izdelek, ki je kot narejen zate in že vidiš, kako lepo bi se podal v tvoje življenje in vse prijateljice bi te spraševale, kje si ga kupila. Seveda bi želeli tudi mi videti, kako se ima v novem domu in v kakšnih modnih kombinacijah sodeluje. Z njim lahko ustvariš kakšno lepo fotografijo, insta zgodbo, ga predstaviš svojim sledilcem in uporabljaš po mili volji, saj bo tvoj za vedno.

Deljenje in promocija tvojega profila in vsebin #sharingiscaring

Ker ti podpiraš naše delo in naše izdelke, tudi mi podpiramo tvoj trud in tvoje delo. Ker smo veseli iskrenih sodelovanj, tvoje vsebine delimo z našimi uporabnicami – preko mailingov, oglasov, repostov, saj verjamemo, da ti vsak novi sledilec zelo veliko pomeni.

Plačilo

Ker vemo, da gre za dobro vsebino veliko energije in časa, se strinjamo, da je to treba nagraditi, predvsem, če se to odrazi  tudi v povečani prodaji izdelka, ki si ga tako lepo predstavila. Naj še dodamo, da s plačilom radi podpiramo tiste, ki jim je Instagram/YouTube  (skoraj) kot služba, saj vemo, da to ni lahko.

ZAČNIMO NA ZAČETKU

Če ti je naša filozofija blizu, bomo veseli, če se nam oglasiš na marketing@acron-trgovina.si  in nam pošlješ povezavo do svojega profila. Pogledali ga bomo in ti sporočili, ali nas v tem trenutku zanima sodelovanje ali ne.

Če nam bodo zvezde naklonjene, ti v naslednjem koraku pošljemo kak izdelek in se dogovorimo kako naprej.

KAKŠNE VSEBINE RADI SPREMLJAMO?

         - navdušeni smo nad video predstavitvami,

- oči radi spočijemo na lepi fotografiji,

- hvaležni smo za dobre blog zapise,

- radovedni ob unboxingih, uporabi izdelkov,

- veseli, če spoznamo kaj novega.

 

V kreiranje tvoje vsebine ne uhajamo, saj sama najbolj veš, kaj tvoje sledilke najbolj zanima. Zagotovo pa imamo ženske rade vse, kar je lepo in ob čemer se počutimo dobro, naj dodamo, da to niso popolne podobe in postave, saj se ob teh počutimo ravno obratno.